ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

2009 - Ίδρυση εταιρείας Εμμανουήλ Δανάς και ΣΙΑ ΟΕ.

Ιδρυτής της, ο αείμνηστος Εμμανουήλ Α. Δανάς, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με ακέραιο χαρακτήρα και πίστη στις αξίες του διέθετε εμπειρία στη μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικώνκαι δημόσιων έργων από το 1985. Με έδρα το Αρώνι Ακρωτηρίου ο Εμμανουήλ Δανάς και οι συνεργάτες του είχαν αναλάβει πολλά έργα τα οποία διεκπεραίωσαν με συνέπεια και επιτυχία.

2015 - Αλλαγή μετοχικής σύνθεσης

Απόφοιτος τμήματος μηχανολογίας ο Αντώνιος Δανάς, υιός του Εμμανουήλ, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης το 2015, όπου με τεχνικές γνώσεις, όραμα και δημιουργικότητα, συνέχισε το σπουδαίο έργο του πατέρα του Εμμανουήλ Δανά. Η εταιρεία μετονομάστηκε σε ΔΑΝΑΣ και ΣΙΑ Ο.Ε και το ανθρώπινο δυναμικό της αυξήθηκε, αναλαμβάνοντας περισσότερα ιδιωτικά και δημόσια έργα που αφορούν εξολοκλήρου κατασκευές κτηρίων, ανακαινίσεις, εξειδικευμένες λύσεις μόνωσης, επισκευές και γενικότερα κάθε είδους κατασκευαστική εργασία.

2018 - Αλλαγή Έδρας

Τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρείας από το 2018 έως σήμερα εδρεύουν στα κέντρο των Χανίων, και συγκεκριμένα στην οδό Ζυμβρακάκηδων 86. Τα ανακαινισμένα γραφεία της εταιρείας μας τα οποία διαθέτουν επίσης ράμπα ΑΜΕΑ είναι προσβάσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επιθυμεί είτε κάποιο ιδιωτικό ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, είτε κάποια αγορά μονωτικών και επισκευαστικών υλικών.

2020 - Danas Insulation

H ομάδα Danasinsulation δημιουργήθηκε στα μέσα του 2020 όταν ύστερα από συνεχή σεμινάρια και εκπαίδευση του προσωπικού μας, απομονώσαμε τον τομέα της μόνωσης καθώς αποτελεί μια επιμέρους κατηγορία στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση. Για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών μόνωσης από το εξειδικευμένο προσωπικό μας η εταιρεία πλέον εμπορεύεται επισκευαστικά και μονωτικά υλικά. Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό για κάθε περίπτωση, σε προνομιακή τιμή σχετικά με τον ανταγωνισμό.

ΣΗΜΕΡΑ

Διαθέτοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη από ιδιωτικά και δημόσια έργα, τόσο του Νομού Χανίων όσο και της ευρύτερης Περιφέρειας Κρήτης, η εταιρεία συνεχίζει το έργο της με γνώμονα πάντα τον πελάτη και τις συγκεκριμένες ανάγκες και προσδοκίες του. Προσδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία απαρτίζεται σήμερα από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, από Μηχανολόγους Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Διακοσμητές, Ηλεκτρολόγους, Υδραυλικούς, Ψυκτικούς, κτλ., οι οποίοι έχουν τόσο τη θεωρητική κατάρτιση όσο και την εμπειρία, προκειμένου να φέρουν εις πέρας κάθε έργο όσο πολύπλοκο κι αν είναι.  Ειδικότερα,  στην εταιρεία εργάζονται σήμερα περίπου δεκαπέντε υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης, διαθέτοντας ο καθένας μια συγκεκριμένη ειδίκευση. Επίσης διαθέτει πάνω από σαράντα εξωτερικούς συνεργάτες με αποτέλεσμα να καλύπτεται όλο το φάσμα εργασιών που μπορεί να αφορούν μια κατασκευή από την αρχή έως την πλήρη αποπεράτωση της. Επιπλέον διαθέτει οκτώ επαγγελματικά οχήματα και ένα  φορτηγό όχημα με γερανό, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανταπόκριση σε κάθε είδους κατασκευαστική εργασία καθώς και στο εμπόριο υλικών.