ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τομείς Δραστηριότητας

Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Με τη συνεργασία της εταιρείας μας με κορυφαίους μηχανικούς του νομού, έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας ποσοστό 80 τοις εκατό επιτυχίας, κατά τη διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Εκοικονομώ- Αυτονομώ. Ύστερα από την επιτυχή συμμετοχή του εκάστοτε πελάτη στο πρόγραμμα, η εταιρεία μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υλοποίηση των ενεργειών – παρεμβάσεων που έχουν εγκριθεί.

Εμπόριο Υλικών

Εμπόριο μονωτικών και επισκευαστικών υλικών κορυφαίων εταιρειών όπως Bauer, Esha, Finomix είτε ύστερα από επίσκεψη στις αποθήκες μας, είτε ύστερα από τηλεφωνική παραγγελία. Η εταιρεία μας διαθέτει τα μέσα ώστε να μεταφέρει τις παραγγελίες επισκευαστικών και μονωτικών υλικών στο χώρο σας. Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε διαθέσιμο για οποιαδήποτε διευκρίνηση στην χρήση των υλικών.

Κατασκευή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κατασκευή μονοκατοικιών πολυκατοικιών, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων καθώς και κάθε είδους κατασκευή με τη χρήση εξειδικευμένων υλικών σε τιμές που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει πλήρης επίβλεψη του έργου από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο μιας κατασκευής/ανακατασκευής με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη αφού ο σχεδιασμός και η κατασκευή κάθε είδους κτηρίου βασίζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του. Η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού καθώς και η έμφαση στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες της Δανάς Κατασκευαστική.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση και αναπαλαίωση παντός τύπου κατοικιών. Ύστερα από επίσκεψη του χώρου που πρόκειται να ανακαινιστεί και ακολουθώντας τις επιθυμίες του πελάτη παραθέτουμε τις ιδέες μας μέσω του φωτορεαλιστικού σχεδίου που έχει επιμεληθεί το εξειδικευμένο προσωπικό μας και από κοινού καταλήγουμε στις αλλαγές που επιθυμεί ο πελάτης. Με την αρωγή έμπειρων συνεργατών της Δανάς Κατασκευαστική, τη σωστή οργάνωση, τη διαρκή παρακολούθηση της πορείας των εργασιών και τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση του πελάτη, επέρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η διασφάλιση της ποιότητας και η ταχύτητα δεν τίθενται προς διαπραγμάτευση στη σχεδίαση και υλοποίηση κάθε απλού ή πολύπλοκου έργου.

Μόνωση – Επισκευή

Εξειδικευμένες λύσεις μόνωσης από έμπειρους μονωτές με χρήση μέσων προηγμένης τεχνολογίας και ποικιλία μονωτικών και επισκευαστικών υλικών. Η εταιρεία αναλαμβάνει εργασίες Μόνωσης,Στεγάνωσης, Θερμομόνωσης, Θερμοπρόσοψης και ηχομόνωσης. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαθέτει μέσα με τα οποία μπορεί να εκτιμήσει το μέγεθος του προβλήματος και να προτείνει στον πελάτη την κατάλληλη μέθοδο που απαιτείται να εφαρμοστεί. Κάποια από τα μέσα-εργαλεία της DanasInsulation είναι Υγρασιόμετρο, Θερμοκάμερα ( θερμικός ανιχνευτής ), Θερμομετροlaser και ντεσιμπελόμετρο. Η προσφορά εργασιών που δίνεται στον εκάστοτε πελάτη περιλαμβάνει και τα μονωτικά υλικά που εμπορεύεται η εταιρεία Danasconstruction και με αυτόν το τρόπο μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες αρίστης ποιότητας σε προνομιακές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Ευχαριστημένοι Πελάτες
97%
'Eργα
92%
Ποσοστό επιτυχίας
98%